- 1. הכנת רוטב השמנת: חותכים את הבצל ומטגנים בשמן זית עד להזהבה. מוסיפים יין, שמנת, מלח, פלפל וריחן ומבשלים על אש נמוכה במשך חמש דקות.
-
- 2. חותכים את הרימונים לשניים ומוציאים את הגרעינים.
-
- 3. מחממים בסיר את מיץ הרימונים וחצי מכמות הגרעינים עד לרתיחה, מוסיפים שתי כפות מרוטב השמנת ומכבים את האש.
-
- 4. רוחצים את האספרגוס, חולטים במים רותחים במשך שתי דקות, מוציאים ומשרים במי קרח כדי לשמור על הצבע.
-
- 5. מושחים את פילה הסלמון בשמן זית ומטגנים שלוש דקות מכל צד על מחבת פסים ואחר כך מחממים את האספרגוס באותו מחבת.
-
- 6. מניחים את הפילה במרכז הצלחת ומוזגים חצי מרוטב הרימונים וחצי מרוטב השמנת משני הצדדים. מניחים את האספרגוס בכל צד ומפזרים גרעיני רימונים.