פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט פפאיה מטוגן

      יריב מלילי ממסעדות בית תאילנדי וקאב קם מעניק את המתכון ליאם מלקו טוט - סלט פפאיה תאילנדי בגרסתו הפריכה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      יאם מלקו טוט של קאם קאם- סלט פפאיה בטמפורה (דרור עינב)
      יאם מלקו טוט של קאם קאם- סלט פפאיה בטמפורה (דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: עבור 4 סועדים
      • 8 עגבניות שרי
      • 2-3 תרמילי לוביה תאילנדית (רשות)
      • 2 שיני שום
      • 1 צ'ילי אדום חריף טרי או יותר, לפי מידת חריפות רצויה
      • 1 כפית מלח אטלנטי מומס ב-3 כפיות מים
      • 1/2 1 כפות מיץ לימון
      • 3 כפיות סוכר
      • 1 כף בוטנים קלויים ושבורים
      • 8 עלים קעורים של חסה אייסברג
      • פפאיה ירוקה פרוסה לרצועות/ שערות דקות
      • 1 כוס קמח פנקו
      • 1 כוס מים
      • שמן לטיגון עמוק

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את עגבניות השרי לרבעים. מועכים את השום וקוצצים אותו, קוצצים גם את הצ'ילי והלוביה ומערבבים הכל יחד.
      • 2. מתבלים במי מלח, לימון וסוכר, מערבבים ומוסיפים את הבוטנים.
      • 3. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
      • 4. מכינים בלילה ממים ופנקו עד לקבלת תערובת סמיכה ומערבבים בה את רצועות הפפאיה עד שהן נעטפות לגמרי.
      • 5. מפרידים עם הידיים או מלקחיים את רצועות הפפאיה מתוך הבלילה וזורקים בזהירות לשמן הרותח עד להזהבה. מוציאים למסננת מרופדת ניר סופג.
      • 6. מניחים על מגש 8 קערות מחסה אייסברג, מחלקים את תערובת הסלט בתוך החסה בחלוקה שווה ומעל מניחים את הפפאיה המטוגנת.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -