- 1. חותכים את עגבניות השרי לרבעים. מועכים את השום וקוצצים אותו, קוצצים גם את הצ'ילי והלוביה ומערבבים הכל יחד.
- 2. מתבלים במי מלח, לימון וסוכר, מערבבים ומוסיפים את הבוטנים.
- 3. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
- 4. מכינים בלילה ממים ופנקו עד לקבלת תערובת סמיכה ומערבבים בה את רצועות הפפאיה עד שהן נעטפות לגמרי.
- 5. מפרידים עם הידיים או מלקחיים את רצועות הפפאיה מתוך הבלילה וזורקים בזהירות לשמן הרותח עד להזהבה. מוציאים למסננת מרופדת ניר סופג.
- 6. מניחים על מגש 8 קערות מחסה אייסברג, מחלקים את תערובת הסלט בתוך החסה בחלוקה שווה ומעל מניחים את הפפאיה המטוגנת.