- 1. קרם הלאבנה: בעזרת מטרפה או מיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עד למרקם של יוגורט (לא של קצפת).
- 2. בקערה נפרדת טורפים בעזרת מטרפה או מיקסר את היוגורט והלאבנה לתערובת אחידה. מקפלים בעזרת לקקן את קרם היוגורט והלבנה לתוך הקצפת ומתבלים במלח לפי הטעם (ניתן להוסיף שן שום לאוהבי הז'אנר).
- 3. חותכים את העגבניות הגדולות לפלחים ואת עגבניות השרי לחצאים, מתבלים בשמן זית, עלי זעתר ומלח.
- 4. מורחים בתחתית הצלחת קרם לאבנה ומעל עורמים את את סלט העגבניות.
- 5. מגישים עם חלה טריה או פיתה חמה, בוצעים ומנגבים עד שהצלחת מבריקה.