בשר עם איטריות ביצים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חצי קילו בשר טחון (בקר, הודו או עוף)
- שקית של איטריות ביצים סיניות
- בצל ירוק קצוץ
- 1 כפית חמאת בוטנים
- 1 כפית דבש
- 2 כפות רוטב סויה
- בצל לבן גדול קצוץ
- שתי ביצים
- 1 כף פירורי לחם
אופן ההכנה
- כשעתיים לפני הטיגון מערבבים את הבשר הטחון עם הביצים, הבצל הירוק, פירורי לחם וסויה ומניחים במקרר. מבשלים את האיטריות במים לפי ההוראות על השקית.
- אחרי שעתיים מטגנים בסיר רחב ונמוך את הבצל הלבן במעט שמן, עד שהופך לשקוף. מוסיפים את הבשר, חמאת בוטנים ודבש. מערבבים על אש בינונית, עד שהבשר מוכן, כ-4-5 דקות.