וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בשר עם איטריות ביצים

מתכון מאת: הראל

נודלס בטייק אוויי. ShutterStock
נודלס בטייק אוויי

מצרכים למתכון

  • חצי קילו בשר טחון (בקר, הודו או עוף)
  • שקית של איטריות ביצים סיניות
  • בצל ירוק קצוץ
  • 1 כפית חמאת בוטנים
  • 1 כפית דבש
  • 2 כפות רוטב סויה
  • בצל לבן גדול קצוץ
  • שתי ביצים
  • 1 כף פירורי לחם

אופן ההכנה

  • כשעתיים לפני הטיגון מערבבים את הבשר הטחון עם הביצים, הבצל הירוק, פירורי לחם וסויה ומניחים במקרר. מבשלים את האיטריות במים לפי ההוראות על השקית.
  • אחרי שעתיים מטגנים בסיר רחב ונמוך את הבצל הלבן במעט שמן, עד שהופך לשקוף. מוסיפים את הבשר, חמאת בוטנים ודבש. מערבבים על אש בינונית, עד שהבשר מוכן, כ-4-5 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully