סלמון אפוי בתנור
כמו קל להכין סלמון בתנור? הכי קל שיש. פשוט שולח אותו להיצלות עם כמה עגבניות, בצלים וגמבה. רק חשוב לשמור שהוא לא יתייבש ושיישאר עסיסי.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 פילטים של סטייק סלמון
- 2 בצלים חתוכים לטבעות
- 2 עגבניות בשלות, חתוכות
- 1 גמבה חתוכה לרצועות
- כף שמן זית
אופן ההכנה
- 1. להניח על נייר הכסף את טבעות הבצל, העגבניות והגמבה. מעל הירקות להניח את הסלמון, ומעל לכל לזלף שמן הזית.
- 2. לתבל לפי הטעם האישי. לעטוף היטב את הדג בנייר הכסף.
- 3. לאפות כשעה בחום בינוני.