מערכת וואלה!

קציצות עדשים

מתכון של אתר אתר הצמחונות הישראלי של "אנונימוס"

עדשים קטניות אורז בשקים (Artoday)
עדשים קטניות אורז בשקים (Artoday)

מצרכים

  • 1 כוס עדשים ירוקים אחרי השריה במים של מספר שעות
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • 1/2 כוס עלי פטרוזיליה
  • 4 כפות מים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את כל החומרים מלבד השמן במעבד מזון, עד לקבלת עיסה חלקה.
  • 2. יוצרים קציצות מהתערובת: מכדרים לכדור באמצעות שתי הידיים כמות של שתי כפות מהתערובת ואז משטחים את הכדור לקציצה שטוחה.
  • 3. מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים, עד להשחמה.
  • 4. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן. מגישים חם.
  • גיוון:
  • במקום קציצות, ניתן לשטח את התערובת על תבנית משומנת (שכבה דקה) ולאפות בחום בינוני כעשרים דקות.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם