פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קציצות ירק אפויות

      לא חייבים תמיד לטגן קציצות. מיכל גרציאני עם מתכון לקציצות של כרובית, גזר ובצל, שנכנסות ל-20 דקות לתנור, ויוצאות בלי טיפה אחת של שמן.

      3 מדרגים / 3.36 כוכבים

      קציצות ירקות וגבינה (נמרוד סונדרס)
      קציצות ירקות וגבינה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 1/2 ק"ג בצל חצוי ופרוס דק
      • 2 גזרים פרוסים
      • 2 כרובית
      • 200 גרם פירורי לחם
      • 3 ביצים
      • מלח, פלפל, שמן
      • מעט טימין
      • מעט אורגנו
      • 2 שיני שום
      • 2 כפות שמן סויה

      אופן ההכנה

      • 1. במחבת מטגנים את הבצל הפרוס עד להשחמה.
      • 2. מבשלים את הכרובית והגזר במים עם מלח, שום וטימין עד לריכוך. מסננים.
      • 3. מועכים את הכרובית והגזר בקערה. להוסיף בצל מטוגן, אורגנו קצוץ, ביצים, מלח, פלפל ושמן.
      • 4. יוצרים קציצות ואופים בתנור בחום 190 מעלות ל-20 דקות (הופכים באמצע האפייה).

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -