קציצות ירק אפויות

לא חייבים תמיד לטגן קציצות. מיכל גרציאני עם מתכון לקציצות של כרובית, גזר ובצל, שנכנסות ל-20 דקות לתנור, ויוצאות בלי טיפה אחת של שמן.

מתכון מאת: מיכל גרציאני, מערכת וואלה!
קציצות ירקות וגבינה(צילום: נמרוד סונדרס)

מצרכים

  • 1/2 ק"ג בצל חצוי ופרוס דק
  • 2 גזרים פרוסים
  • 2 כרובית
  • 200 גרם פירורי לחם
  • 3 ביצים
  • מלח, פלפל, שמן
  • מעט טימין
  • מעט אורגנו
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות שמן סויה

אופן ההכנה

  • 1. במחבת מטגנים את הבצל הפרוס עד להשחמה.
  • 2. מבשלים את הכרובית והגזר במים עם מלח, שום וטימין עד לריכוך. מסננים.
  • 3. מועכים את הכרובית והגזר בקערה. להוסיף בצל מטוגן, אורגנו קצוץ, ביצים, מלח, פלפל ושמן.
  • 4. יוצרים קציצות ואופים בתנור בחום 190 מעלות ל-20 דקות (הופכים באמצע האפייה).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully