פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לביבות תפוחי אדמה וירק

      3 מדרגים / 3.27 כוכבים

      לביבות אפויות מתפוח אדמה וירק (דנה מאירזון)
      לביבות אפויות מתפוח אדמה וירק (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • ל-20 לביבות:
      • 2 תפוחי אדמה
      • 2 ביצים
      • 1/2 צרור פטרוזיליה
      • 2 גבעולי סלרי כולל עלים
      • 1/2 צרור כוסברה
      • 2 כפות פירורי לחם
      • מלח ופלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים כחצי שעה או עד לריכוך. בינתיים קוצצים את עשבי התיבול.
      • 2. מקלפים את תפוחי האדמה, קוצצים או מועכים ומערבבים עם יתר החומרים (5 דקות).
      • 3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 4. משמנים תבנית שקעים בגודל מיני מאפינס.
      • 5. ממלאים את השקעים בתערובת ואופים 30-20 דקות או עד שמשחים יפה.
      • ****גיוונים:
      • מוסיפים לתערובת 200 גרם בשר טחון.
      • מחליפים תפוחי אדמה בבטטה.
      • אפשר להוסיף תרד או מנגולד.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -