לביבות תפוחי אדמה וירק

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה!
לביבות אפויות מתפוח אדמה וירק. דנה מאירזון
לביבות אפויות מתפוח אדמה וירק

מצרכים

  • ל-20 לביבות:
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 ביצים
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 2 גבעולי סלרי כולל עלים
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 2 כפות פירורי לחם
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים כחצי שעה או עד לריכוך. בינתיים קוצצים את עשבי התיבול.
  • 2. מקלפים את תפוחי האדמה, קוצצים או מועכים ומערבבים עם יתר החומרים (5 דקות).
  • 3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 4. משמנים תבנית שקעים בגודל מיני מאפינס.
  • 5. ממלאים את השקעים בתערובת ואופים 30-20 דקות או עד שמשחים יפה.
  • ****גיוונים:
  • מוסיפים לתערובת 200 גרם בשר טחון.
  • מחליפים תפוחי אדמה בבטטה.
  • אפשר להוסיף תרד או מנגולד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully