פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לביבות בטטה ואגוזי פקאן

      מתכון של השף מוטי בן שושן, מלון רות רימונים צפת

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      לביבות בטטה ואגוזי פקאן של מלון רימונים צפת (יח
      לביבות בטטה ואגוזי פקאן של מלון רימונים צפת (יח"צ)

      מצרכים

      • מצרכים ל- 6 מנות:
      • 800 גרם בטטות מקולפות
      • 2 כפות גדושות של אגוזי פקאן קלויים וקצוצים
      • 300 גרם תפו"א מקולף
      • 1 חלבון ביצה
      • חצי כוס קמח
      • 2 אגדים של עלי טימין
      • 1 כפית שטוחה של מלח
      • כפית אגוז מוסקט
      • 100 גרם חמאה
      • לרוטב (מערבבים את כל המצרכים יחד ליצירת הרוטב):
      • גביע יוגורט
      • מלח, פלפל שחור
      • חופן עירית קצוצה
      • כפית צ'ילי קצוץ

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את התפו"א והבטטות.
      • 2. מסננים ומייבשים בתנור כשתי דקות בחום גבוה ומקררים.
      • 3. מועכים הכל לתערובת אחידה ומוסיפים את יתר החומרים.
      • 4. מחממים במחבת חמאה ומטגנים את הלביבות לאחר שיצרנו כדורים אחידים ושטוחים.
      • 5. מגישים חם בתוספת הרוטב. מומלץ להגיש עם פלפלים קלויים ובטטה אפויה.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -