לביבות בטטה ואגוזי פקאן

מתכון של השף מוטי בן שושן, מלון רות רימונים צפת

מתכון מאת: מערכת וואלה!
לביבות בטטה ואגוזי פקאן של מלון רימונים צפת.
לביבות בטטה ואגוזי פקאן של מלון רימונים צפת

מצרכים

  • מצרכים ל- 6 מנות:
  • 800 גרם בטטות מקולפות
  • 2 כפות גדושות של אגוזי פקאן קלויים וקצוצים
  • 300 גרם תפו"א מקולף
  • 1 חלבון ביצה
  • חצי כוס קמח
  • 2 אגדים של עלי טימין
  • 1 כפית שטוחה של מלח
  • כפית אגוז מוסקט
  • 100 גרם חמאה
  • לרוטב (מערבבים את כל המצרכים יחד ליצירת הרוטב):
  • גביע יוגורט
  • מלח, פלפל שחור
  • חופן עירית קצוצה
  • כפית צ'ילי קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את התפו"א והבטטות.
  • 2. מסננים ומייבשים בתנור כשתי דקות בחום גבוה ומקררים.
  • 3. מועכים הכל לתערובת אחידה ומוסיפים את יתר החומרים.
  • 4. מחממים במחבת חמאה ומטגנים את הלביבות לאחר שיצרנו כדורים אחידים ושטוחים.
  • 5. מגישים חם בתוספת הרוטב. מומלץ להגיש עם פלפלים קלויים ובטטה אפויה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully