בורמוליקוס - לביבות מצה

אז מה אוכלים בבוקר שאחרי החג? שוב מצה בריי? נעמה נויהאוז עם מתכון מבית אבא של בורמוליקוס - לביבות מצה בולגריות מצופות בקמח מצה כשר לפסח.

מתכון מאת: נעמה נויהאוז, מערכת וואלה!
לביבות מצה

מצרכים

  • ל-25 לביבות:
  • 7 מצות
  • 4 ביצים
  • 1 בצל קטן קצוץ דק
  • 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
  • 1/4 כוס חלב
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 1 כפית עלי אורגנו/זעתר טרי קצוצים דק
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. משרים את המצות במים עד כיסוי, עד לריכוכן, כ-10 דקות.
  • 2. מטגנים את הבצל עד שהופך שקוף.
  • 3. סוחטים את המצות ומפוררים לקערה.
  • 4. מוסיפים את הבצל, הביצים, החלב והתבלינים.
  • 5. מחממים שמן בגובה 1 ס"מ במחבת.
  • 6. בעזרת 2 כפות משטחים לביבות במחבת ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
  • 7. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully