- 1. מערבבים את כל חומרי הקציצות היטב כחמש דקות. מעבדים היטב עם הידיים ויוצרים קציצות קטנות.
-
- 2. מטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שמשחימות בשמן קנולה. את הנגלה הבאה של הקציצות מטגנים באותו השמן כדי שיתפוס טעמים.
-
- 3. במחבת שמים 10 כפות עגבניות מבושלות ביתיות, מעט מים, רסק העגבניות ושיני שום ומביאים לרתיחה.
-
- 4. מכניסים לתוך הרוטב המבעבע את הקציצות. מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
-
- 5. סודות מהמטבח: רסק העגבניות התעשייתי הוא אמנם המצאה של ימינו שלא הייתה במתכונים המקוריים אך אסור לוותר עליו כיוון שהוא מוסיף קצת צבע לתערובת.
-
- 6. אם התערובת לא מחזיקה היטב מוסיפים עוד ביצה (ייתכן ומדובר בביצים קטנות מדי שלא מספיקות לכל החומרים).