וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טראפלס שוקולד-תפוז

הוסיפו טעם תפוזי לטראפלס שלכם

מתכון מאת: מערכת וואלה!

שוקולד ופירות. Artoday
שוקולד ופירות

מצרכים למתכון

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות מיץ תפוזים של פריגת (Freeze)
  • 100 גרם חמאה רכה
  • ½ כוס שמנת מתוקה
  • 2 כפות ליקר תפוזים
  • 2 חלמונים
  • אבקת קקאו

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את השוקולד והשמנת בסיר על אש קטנה תוך כדי בחישה מתמדת.
  • 2.מוסיפים בזה אחר זה את החלמונים ובוחשים היטב כשתי דקות. מורידים מהאש.
  • 3. מוסיפים את החמאה, "פריז" התפוזים והליקר. בוחשים היטב לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
  • 4. מעבירים לקערת פלסטיק את התערובת ומקפיאים כשעתיים.
  • הגשה:
  • בעזרת כפית יוצרים כדורים קטנים של שוקולד ומגלגלים אל תוך אבקת הקקאו. מומלץ להגיש עם גלידת פיסטוק.
  • חומרים ל-30 טראפלס

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully