נושאים חמים

טראפלס שוקולד בלגי

מתכון של "מעדני מזרע". תמיד טעים ותמיד מושחת.

טראפלס של מעדני מזרע (יח
טראפלס של מעדני מזרע (יח"צ)

מצרכים

  • 400 גר' שוקולד מריר משובח – 73% מוצקי קקאו
  • 1 מכל שמנת מתוקה – 42%
  • ½ כפית תמצית וניל (רצוי 100%) או ליקר תפוז או תמצית אגוזים

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את השוקולד לקוביות קטנות ומכניסים למעבד מזון.
  • 2. מחממים את השמנת כ-2 דקות, ולאחר מכן יוצקים אותה על השוקולד שמעבד המזון. בוחשים, מפעילים לדקה ואז מוסיפים את התמצית שבחרתם. חוזרים על הפעולה עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 3. מותחים ניילון נצמד בתוך קערה, יוצקים את התערובת, מכסים ומקררים כשעתיים.
  • 4. בעזרת שתי כפיות יוצרים כדורים, או יוצקים לתוך תבניות עם צורה (אפשר להשתמש בתבניות קרח) ומכניסים למקרר לשלוש ארבע שעות.
  • 5. מפזרים על משטח אבקת קקאו משובח ומגלגלים בהם את הכדורים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים