נושאים חמים

פשטידת ברוקולי וכרובית

פשטידה טעימה וקלילה להכנה. פשוט חולטים מעט את הברוקולי, שוטפים היטב את הכרובית, ומערבבים יחד את כל החומרים בדרך לתנור.

פשטידת כרובית ותרד (יח
פשטידת כרובית ותרד (יח"צ , שי אפגין)

מצרכים

  • זר ברוקולי
  • זר כרובית
  • 2 קוטג'
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • 150 גרם גבינה צהובה

אופן ההכנה

  • 1. חולטים את הברוקולי במיים רותחים כ-2 דקות ומסננים.
  • 2. משמנים תבנית אפייה. מסדרים את פרחי הברוקולי והכרובית בתבנית.
  • 3. מערבבים בקערה קוטג' ביצים קמח וכ-2/3 מכמות הגבינה. מתבלים במלח לפי הטעם.
  • 4. יוצקים את הבלילה מעל הירקות. אופים בחום בינוני 1/2 שעה, מפזרים מעל את שארית הגבינה ואופים עוד כ-10 דקות עד להזהבה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים