וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופלקי טלה, חומוס ופלפל צ'ומה

עומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" מעלה באוויר ניחוחות של איי יוון עם סופלקי אמיתי, המוגש עם פלפל צ'ומה וסלט חומוס ביתי.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 500 גרם בשר טלה חתוך לקוביות
  • 2 בצלים סגולים
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים חריפים
  • לסלט חומוס:
  • ½ ק"ג (לפני בישול) גרגרי חומוס מבושלים
  • 1 כפית פלפל צ'ומה
  • 2 עגבניות טחונות או מרוסקת על פומפיה
  • 2 בצלים סגולים
  • 2 שיני שום טריות
  • 1/2 1 כוסות עשבי תיבול (נענע, כוסברה, פטרוזיליה, אורגנו)
  • 1 כף כמון
  • ½ כוס לימון
  • ½ פלפל ירוק חריף
  • ½ כוס שמן זית
  • כף סוכר

אופן ההכנה

  • 1. משפדים את הבשר על שיפודי עץ או מתכת ושוזרים בינם את הירקות.
  • 2. סוגרים את הבשר במחבת ומעבירים לתנור ל-4 דקות.
  • 3. מחממים פלפל צ'ומה במחבת. מוסיפים גרגירי חומוס. מוסיפים את שאר המצרכים.
  • 4. בצלחת מסדרים את סלט החומוס ומעליו את סופלקי הטלה.
  • חמין פרסי (חאלה ביבי)

  • טורטיות ממולאות תפוחי אדמה ובשר

  • סיר אסאדו בקלי קלות

  • לחם מדופדף ממולא בשר וטחינה

  • מרק זנב שור

  • הקציצות הכי טעימות שיש

  • מרק בשר ויין אדום

  • מרק חרירה צעד אחר צעד

  • מלפוף ממולא

  • קבב חלבי

  • טבחה בלקרעה

  • קציצות קיפודים פרסיות

  • מנה של מסעדת שף: טומהוק ברביקיו ופירה מח עצם שמכינים בקלות

  • קציצות כפתה עם ממרח שעועית לבנה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully