ארז קומרובסקי, מערכת וואלה!

עוגיות לוז

מצרכים

  • 250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר דמררה
  • 200 גרם אגוזי לוז, קלויים וטחונים דק
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח עוגיות
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מערבלים במיקסר או במעבד מזון, או בעזרת מקצף ידני את החמאה והסוכר עד שהם אווריריים. מוסיפים את אגוזים הטחונים והקמח ומערבלים רק עד שמתקבל בצק אחיד. מעבירים לקערה, מכסים ומאחסנים במקרר שעתיים.
  • 2. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • 3. קורצים מהבצק כדורים קטנים ומגלגלים אותם באבקת סוכר. מניחים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור החם ואופים כ- 7 דקות בלבד. מצננים לטמפרטורת החדר ומגלגלים את העוגיות שוב באבקת סוכר.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם