חטיף חמאת בוטנים ושוקולד
ליאור משיח מכינה חטיף מהיר עם חמאת בוטנים, וציפוי שוקולדי. הכי טעים והכי פשוט
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חצי כוס חמאת בוטנים
- 1 כף דבש
- 3-4 כפות גדושות אבקת סוכר
- 1/4-1/2 כוס בוטנים קלופים קלויים במלח, לפי הטעם
- לציפוי:
- 300 גרם שוקולד מריר
- 80 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את חמאת הבוטנים עם הדבש ואבקת הסוכר עד שמתקבל מעין בצק. מערבבים פנימה את הבוטנים.
- 2. יוצרים מלבנים קטנים (אפשר להשתמש בתבניות קרח), ומקפיאים.
- 3. ממיסים בכלי חסין חום או בכלי פלסטיק מעל בין מארי את השוקולד המריר וחמאת הקקאו. מערבבים היטב.
- 4. מוציאים את קוביות הבוטנים מהמקפיא, ובעזרת שיפוד או מזלג טובלים את החטיף בשוקולד.
- 5. מניחים על רשת מעל נייר אפייה כדי שיתייבש, ומעבירים לנייר אפייה. ניתן לשמור בכלי אטום עד 4 ימים.