עוגיות שטולן

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה!
פורסים את הכיכר. דנה מאירזון
פורסים את הכיכר

מצרכים

  • 150 גרם חמאה
  • 200 גרם (קצת פחות מכוס) סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 כף ריבת תפוזים / משמש
  • 3 כוסות קמח
  • 10 גרם (כף) אבקת אפיה
  • 50 גרם (1/3 כוס) אגוזים
  • 50 גרם (1/3 כוס) שקדים
  • 250 גרם צימוקים, פפאיה, אננס – מיובשים.
  • תפוז מגורד
  • 100 מ"ל (קצת פחות -1/2 כוס) חלב
  • לקישוט: אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר, מקציפים חמאה וסוכר לתערובת בהירה.
  • 2. מוסיפים ביצים בהדרגה.
  • 3. מוסיפים חלב, ריבת תפוזים או משמש וגרידת תפוז.
  • 4. מוסיפים לתערובת קמח, אבקת אפיה, אגוזים ושקדים, תוך כדי ערבוב קל ולבסוף את תערובת הפירות יבשים.
  • 5. על תבנית מרופדת נייר אפיה, מניחים את התערובת. אוספים ומגלגלים לכיכר מהודקת.
  • 6. אופים בחום של 170 מעלות כ-30 דקות.
  • 7. מצננים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully