- 1. מכינים בצק: מבשלים ביצה קשה, מוציאים את החלמון ומרסקים.
-
- 2. מנפים את הקמח, אבקת סוכר וקורנפלור ומניחים בצד.
-
- 3. במיקסר בעזרת בוחש הגיטרה מערבלים חמאה כ-2 דקות במהירות בינונית, מנמיכים למהירות לאיטית, מוסיפים חלמון מבושל (קר) ויבשים ומערבבים לזמן קצר, מוסיפים את אגוזי הלוז והקינמון מסיימים את הלישה באופן ידני על גבי שולחן העבודה.
-
- 4. מרדדים בין 2 דפי אפיה את הבצק ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
-
- 5. מוציאים מהמקפיא, חותכים לקוביות של 4 ס"מ על 4 ס"מ, מסדרים ברווחים זהים על גבי נייר אפיה ואופים ב-160 מעלות כ-14-15 דקות עד קבלת גוון זהוב.
-
- 6. מאחסנים בכלי אטום לאחר צינון.
-
- 7. טיפים: החמאה צריכה להיות כמו "קרם" לפני שמשלבים בה את שאר החומרים במיקסר בתהליך ההכנה. חשוב לא "ללוש" זמן ממושך אלא זמן קצוב וקצר. השיטה של רידוד בין 2 ניירות אפיה מאפשרת לרדד את הבצק גם כשהוא רך ומעט "דביק" בגמר הלישה.