וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קונפיטורה גויאבה

מתכון של השף רונן סקינזיס ממאנטה ריי

מתכון מאת: רונן סקינזיס, מערכת וואלה

קונפיטורה גויאבה מנטה ריי. אבי גנור,,
קונפיטורה גויאבה מנטה ריי/אבי גנור,

מצרכים למתכון

  • ל-3 ק"ג ריבה
  • 2 ק"ג גויאבה אדומה או צהובה בשלה
  • 1/2 1 קילו סוכר
  • 1 כוס מים
  • מיץ מלימון אחד
  • קמצוץ פלפל שחור גרוס
  • גבעול טימין

אופן ההכנה

  • .חותכים את הפירות לרבעים ומניחים את כל המרכיבים בסיר. מבשלים על להבה בינונית ומערבבים בזהירות מדי פעם עד שהסוכר נמס.
  • 2.מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כשעה וחצי.
  • 3. מוציאים את הטימין, טוחנים בבלנדר ידני בזהירות ושומרים על מוצקות העיסה.
  • 4. .מסננים את הקונפיטורה וזורקים את הגרעינים.
  • 5. מגישים עם קרם פרש ליד פרנצ' טוסט, פנקייק או טוסט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully