וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצת לינדסטרום שבדיות

מנה עיקרית שעשתה את כל הדרך משבדיה

מתכון מאת: אייל גרש, מערכת וואלה

אוכל שוודי. אפיק גבאי
אוכל שוודי

מצרכים למתכון

  • 400 גרם בשר בקר טחון
  • 1 דג אנשובי
  • 2 חלמונים
  • 1 כף צלפים
  • 2 כפות סלק כבוש חתוך לקוביות קטנות
  • תפוח אדמה בינוני מבושל
  • בצל בינוני מגורר
  • כפית חרדל
  • מלח ופלפל
  • להגשה:
  • תפוחי אדמה שנאפו בתנור בסגנון האהוב עליכם.

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה.
  • 2. יוצרים קציצות בגודל הרצוי ומכניסים למקרר לשעה להתייצבות.
  • 3. במחבת עמוקה ורחבה מחממים שמן ומטגנים את הקציצות עד שהן מוכנות.
  • 4. מגישים עם קוביות תפוחי אדמה אפויים ופריכים.
  • הטיפ של אייל: לטגן ביצת עין רכה ולהגיש אותה על הקציצות. החלמון יוצר מרקם קרמי וקושר את הטעמים יחד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully