קציצות עסיסיות של בשר וירקות

בני סיידא יודע איך להכין קציצות. הוא אפילו הוציא ספר בשם "קציצות". המתכון הבא לקוח מהספר הנהדר הזה, ומעבר לעובדה שהקציצות יוצאות טעימות מאוד, הוא פשוט במיוחד.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
קציצות מרוקאיות. נמרוד סונדרס
קציצות מרוקאיות

מצרכים

  • 600 גר' בשר בקר טחון
  • 1 בצל גדול, מגורר דק
  • 1 תפוח אדמה, מבושל ומעוך
  • 1 גזר גדול, מגורר דק
  • 2 ביצים גדולות
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • מלח ופלפל שחור, טחון טרי
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. שמים בקערה את כל המרכיבים, ולשים היטב לתערובת אחידה.
  • 2. מחממים שמן לטיגון. צרים מהתערובת 20 קציצות, ומטגנים משני הצדדים שישיחמו.
  • 3. מגישים חם, או אוכלים קר מהמקרר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully