- 1. לקערה עמוקה מעבירים את שני סוגי הבשר ומגרדים פנימה את הגזר, הקישוא והבצל בצד הדק של המגררת.
-
- 2. מורידים את הקרום מפרוסות הלחם, משרים במים וסוחטים. מפוררים לתוך הבשר ומוסיפים גם ביצה אחת.
-
- 3. קוצצים מספר גבעולי נענע טרייה ומוסיפים לתערובת.
-
- 4. מתבלים במלח ופלפל ומערבים הכל לעיסה אחידה.
-
- 5. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
-
- 6. מוציאים מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים בגודל כדורי פינג-פונג. מגלגלים מעט בפירורי לחם ומסדרים בתבנית משומנת מעט בשמן קנולה.
-
- 7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים עד שהקציצות זהובות ועשויות מבפנים (כ-20 דקות).