פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קציצות אפויות

      קציצות עוף ובקר שמחביאות בתוכם גם מלאי של ירקות שישמור עליהן מבריאות ועסיסיות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אולגה יסובסקי (נמרוד סונדרס)
      אולגה יסובסקי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון
      • 1/2 ק"ג בשר עוף טחון
      • 1 גזר מגורר דק דק
      • 1 קישוא מגורר דק דק
      • 1 בצל בינוני מגורר דק דק
      • 2 פרוסות לחם קל
      • 1 ביצה
      • מספר גבעולי נענע טרייה
      • מלח, פלפל
      • 4-5 כפות פירורי לחם (עדיף מחיטה מלאה)
      • שמן קנולה לשימון

      אופן ההכנה

      • 1. לקערה עמוקה מעבירים את שני סוגי הבשר ומגרדים פנימה את הגזר, הקישוא והבצל בצד הדק של המגררת.
      • 2. מורידים את הקרום מפרוסות הלחם, משרים במים וסוחטים. מפוררים לתוך הבשר ומוסיפים גם ביצה אחת.
      • 3. קוצצים מספר גבעולי נענע טרייה ומוסיפים לתערובת.
      • 4. מתבלים במלח ופלפל ומערבים הכל לעיסה אחידה.
      • 5. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
      • 6. מוציאים מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים בגודל כדורי פינג-פונג. מגלגלים מעט בפירורי לחם ומסדרים בתבנית משומנת מעט בשמן קנולה.
      • 7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים עד שהקציצות זהובות ועשויות מבפנים (כ-20 דקות).

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -