וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראסל עוף של פולנים

אורלי פלאי מלמדת להכין תבשיל פשוט ועתיר טעם

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה

תבשיל שוקי עוף. נמרוד סונדרס
תבשיל שוקי עוף

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 8 שוקי עוף
  • 3-2 כפות שמן
  • 3 בצלים חצויים ופרוסים
  • 1 גזר פרוס
  • 1 שורש פטרוזיליה קצוץ
  • 2 שיני שום פרוסות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1- 1/2 1 כוסות ציר או מים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים את הבצל, הגזר ושורש הפטרוזיליה על אש נמוכה, לאט-לאט עד שמשחים יפה.
  • 2. מוסיפים את שוקי העוף ומטגנים 5 דקות עד שמזהיבות יפה. מתבלים במלח ופלפל.
  • 3. בוחשים ומוסיפים כוס מים.
  • 4. מוסיפים חצי כוס מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה הכי קטנה ומבשלים כשעה או עד שהעוף עשוי. במידת הצורך מוסיפים עוד מים.
  • לקדירת עוף מתקתקה - מוסיפים 2-3 כפות סילאן עם המים
  • לקדרה בניחוח הונגרי – מתבלים בכף גדושה פפריקה.
  • לקדרה בניחוח ספרדי-ירושלמי – מתבלים בכף בהראט.
  • לקדרה בניחוח צרפתי – מחליפים את המים ביין לבן או אדום ומוסיפים צרור קטן של גבעולי תימין.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully