וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק ירקות עם פירה

הכנתם פירה לגדוד ונשארתם עם קערה גדושה? השף עופר בן אור ממסעדת באיירן מציע לכם לא לזרוק אלא להכין ממנו מרק ירקות. תוספת הפירה תעשיר את המרקם הסופי.

מתכון מאת: עופר בן אור, מערכת וואלה

מתכוני שאריות פירה של השף עופר בן אור. אפיק גבאי
מתכוני שאריות פירה של השף עופר בן אור

מצרכים למתכון

  • ל-6 סועדים:
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 גזרים פרוסים
  • 1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות
  • 1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
  • 500 גרם פירה תפוחי אדמה
  • 1 כפית פלפל אנגלי שלם
  • 3 עלי דפנה
  • 2 יחידות כרישה פרוסות לפרוסות קטנות
  • 2 ליטר מים
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב.
  • 2. מוסיפים את הגזר והשורשים וממשיכים לטגן עד להזהבה.
  • 3. מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
  • 4. מבשלים כ-45 דקות.
  • 5. בעזרת בלנדר מוט טוחנים את המרק, מסננים, ומחזירים לסיר.
  • 6. מביאים את המרק לרתיחה שוב, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully