וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט אטריות אורז וירוקים

סלט אטריות אורז עם עלים ירוקים ורוטב ויניגרט סודי המשלב בין המיסו האסיאתי לתבלין הדואה המצרי ולסיום פריך ורענן ברוקלי טרי מגורר ואגוזי קשיו קלויים

מתכון מאת: יוסי שטרית, מערכת וואלה

סלט אטריות אורז עם ויניגר מיסו ודואה של יוסי שטרית, עבור סוגת. יחצ, נמרוד סונדרס
סלט אטריות אורז עם ויניגר מיסו ודואה של יוסי שטרית, עבור סוגת/יחצ

מצרכים למתכון

  • 100 גרם אטריות אורז
  • חופן עלי נענע טריים
  • חופן עלי כוסברה טריים
  • לויניגרט מיסו ודואה:
  • 2 שיני שום
  • 2 לימונים סחוטים למיץ
  • 3 כפות מיסו כהה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 כפות שמן שומשום
  • 2 כפות דואה (להשיג בחניות תבלינים או לטחון שומשום, כמון וכוסברה ביחס שווה)
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כף סוכר חום
  • להגשה:
  • 1 ברוקלי טרי
  • חופן אגוזי קשיו קלויים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את רוטב הויניגרט על ידי טחינת כל המרכיבים יחד במעבד מזון (או בטריפה ידנית).
  • 2. חולטים את אטריות האורז כ-4 דקות במים רותחים, מסננים מיד ושוטפים במים קרים.
  • 3. מערבבים את האטריות עם עלי הענע, הכוסברה והוניגרט. אם צריך מוסיפים מעט מלח. ומניחים בקערת הגשה עמוקה לסלט.
  • 4. לסיום ולהשלמת המרקמים מגרדים בעזרת פומפייה ברוקולי טרי ואת אגוזי הקשיו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully