- 1. בסיר גדול, רצוי עם תחתית כפולה, מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
-
- 2. מוסיפים את נתחי הבשר ומשחימים. מעבירים לאש קטנה ומבשלים עד שהבשר מתרכך, כמעט שעה. אם צריך מוסיפים מעט מים. במקביל משרים את האורז כשעה במים.
-
- 3. מסדרים את רצועות הגזר בצורה שווה מעל הבשר, מניחים ראש השום בשלמותו, את התבלינים ומשטחים מעל הכל את האורז.
-
- 4. יוצקים בזהירות ובאופן שווה את המים הרותחים עד כסוי האורז ולא יותר. יוצרים באורז מספר ארובות בעזרת ידית של כף עץ שנועצים עד התחתית. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-35 דקות עד שהאורז מוכן. משהים כ-10 דקות לפני ההגשה.