- 1. מחממים בסיר שמן ומניחים פנימה עצמות כבש (בלי הבשר).
-
- 2. לאחר טיגון קל מוסיפים בצל עד שמזהיב.
-
- 3. מוסיפים את הבשר החתוך לקוביות ומטגנים היטב מכל הכיוונים.
-
- 4. מוזגים לסיר עם מים וממלאים את כף היד במלח (אגרוף מלא במלח) ושמים בסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה על אש בינונית.
-
- 5. מוסיפים מקלות גזר ומעליהם את האורז, מלח לפי הטעם וזרעי כמון ומגביהים את האש. הכל צריך לשכב בסיר בשכבות כמו עוגה, שכבות שלא מתערבבות האחת בשנייה ואסור לערבב.
-
- 6. ברגע שהאורז נכנס לסיר המים אמורים לכסותו. במידה ואינם מכסים יש להוסיף עוד מים. תוך דקות ספורות המים אמורים להתאדות ולהספג אל תוך האורז. מחזירים את האש לנמוכה-בינונית ומבשלים 30 דקות נוספות עד שהבשר רך לגמרי.
-
- 7. מערבבים את תכולת הסיר ומגישים.