- 1. חותכים את חזה העוף לקוביות גדולות, ללא העור. מחממים 2 כפות שמן זית במחבת, ומבשלים את החזה יחד עם קוביות הגזר.
-
- 2. יוצקים לסיר שמן זית. מחממים מעט ומוסיפים לסיר אפונה, גזר, עוף, קארי, מלח ופלפל אנגלי. מבשלים על אש נמוכה במשך כחצי שעה, תוך כדי ערבוב.
-
- 3. להכנת האורז: יוצקים 2 כפות שמן זית לסיר, ומטגנים קלות את האורז. מוסיפים על כל כוס אורז יסמין 1.5 כוסות מים / ציר עוף / ציר בשר. מוסיפים כף מתערובת התבלינים, ומבשלים על אש נמוכה למשך 15 דקות. לפני שהמים נספגים באורז, מכבים את האש וממתינים כ-10-15 דקות.
-
- 4. אופן ההגשה: מפזרים ועורמים את האורז על צלחת גדולה. יוצקים מעל את תבשיל האפונה, הגזר וחזה העוף.