- 1. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק למלבן גדול ודק.
-
- 2. חותכים את שולי המלבן כמו מסגרת לרצועה של 1.5 ס"מ מעבירים את המלבן הבצק החתוך לתבנית. (לקבלת מסגרת עם שוליים)
-
- 3. מורחים את שולי המלבן במעט מהחלבון הטרוף ומדביקים את רצועת הבצק ודוקריםאת כל הבצק במזלג. ממיסים את החמאה ומורחים במברשת את כל הבצק.
-
- 4. בקערה מערבבים את הריקוטה והקרם פרש עם מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
-
- 5. מורחים שכבה בעובי של 1.5 ס"מ על הבצק ומעל מסדרים את האספרגוס השעועית, והאפונה ירוקה.
-
- 6. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים למשך חצי שעה.
-
- 7. חותחים לריבועים ומגישים חם או קר. ניתן להגיש עם קרם פרש או שמנת חמוצה.