וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביף בורגיניון פורטובלו

השפית עינב ברמן מהמסעדות ביסטרו נוח ואיטלקי מקומי, החליטה להוציא מהקלאסיקה הצרפתית את הבשר והצליחה ליצור תבשיל חורפי וכיפי שלא דורש יותר מעשרים דקות הכנה.

מתכון מאת: עינב ברמן, מערכת וואלה

ראגו פורטובלו צמחוני של עינב ברמן. דרור עינב
ראגו פורטובלו צמחוני של עינב ברמן

מצרכים למתכון

  • 50 גר חמאה + 2 כפות שמן זית
  • 1.5 ק"ג פטריות פורטובלו ללא רגל חתוכות לפרוסות בעובי 2 ס"מ
  • 30 בצלצלי פנינה
  • 4 גזרים חתוכים לקוביות של 1X1 ס"מ
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות של 1X1 ס"מ
  • 1 כפית עלי טימין
  • 1 שן שום קצוצה דק
  • קורט פלפל שאטה גרוס
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 1/2 1 כוסות יין אדום
  • 2 כוסות ציר ירקות
  • 1 כף חמאה רכה מעורבבת יחד עם כפית קמח

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב מחממים את השמן והחמאה וצולים יחד את הפטריות עם בצלצלי הפנינה כ- 5 דקות או עד שהפטריות צלויות ללא נוזלים והבצלצלים מקורמלים מעט.
  • 2. מוסיפים לסיר הפטריות את הבצל, הגזר, הטימין והשום ומבשלים יחד כ- 5 דקות נוספות.
  • 3. מתבלים במלח, פלפל שחור ושאטה גרוס. מוסיפים את היין האדום, ומאדים מעט.
  • 4. יוצקים פנימה את ציר הירקות ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
  • 5. מוסיפים את תערובת הקמח עם החמאה, מערבבים ומבשלים עוד כ- 2 דקות ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully