וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קדירת ירקות שורש אתיופית לא חריפה

מתכון באדיבות מסעדת חבש

מתכון מאת: מערכת וואלה

קדירת ירקות אתיופית.
קדירת ירקות אתיופית

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 4 מנות:
  • 6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 4 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות עבות
  • חצי כרוב חתוך לרצועות
  • שלושה בצלים גדולים טחונים דק
  • מלח לפי הטעם
  • כף כורכום
  • שום כתוש
  • כף אבקת זנגויל
  • חצי כוס שמן

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הבצל הטחון ללא שמן עד שהוא משחים. מוסיפים את השמן וכורכום ומטגנים למשך 5 דקות. מוסיפים את הגזר, והכרוב ומאדים למשך 3 דקות נוספות.
  • 2. מוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים במעט מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול איטי של חצי שעה.
  • 3. לקראת סיום מוסיפים את השום, הזנגוויל הטחון ומלח על פי הטעם ומבשלים לחמש דקות נוספות עם מכסה פתוח עד שהרוטב מתאדה ומצטמצם כמעט עד הסוף.
  • 4. בשלב האחרון חשוב להקפיד לבחוש כל הזמן על מנת שהתבשיל לא ידבק לתחתית הסיר וייצרב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully