מתכונים חמים

קדירת ירקות שורש אתיופית לא חריפה

מתכון באדיבות מסעדת חבש

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

קדירת ירקות אתיופית

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל- 4 מנות:
  • 6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 4 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות עבות
  • חצי כרוב חתוך לרצועות
  • שלושה בצלים גדולים טחונים דק
  • מלח לפי הטעם
  • כף כורכום
  • שום כתוש
  • כף אבקת זנגויל
  • חצי כוס שמן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הבצל הטחון ללא שמן עד שהוא משחים. מוסיפים את השמן וכורכום ומטגנים למשך 5 דקות. מוסיפים את הגזר, והכרוב ומאדים למשך 3 דקות נוספות.
  • 2. מוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים במעט מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול איטי של חצי שעה.
  • 3. לקראת סיום מוסיפים את השום, הזנגוויל הטחון ומלח על פי הטעם ומבשלים לחמש דקות נוספות עם מכסה פתוח עד שהרוטב מתאדה ומצטמצם כמעט עד הסוף.
  • 4. בשלב האחרון חשוב להקפיד לבחוש כל הזמן על מנת שהתבשיל לא ידבק לתחתית הסיר וייצרב.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully