וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחם זיתים

לחם באפיה ביתית

מתכון מאת: טלי,zilberbu@internet-zahav.net

לחם פרוס. ShutterStock
לחם פרוס

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג קמח
  • 1 שקית שמרית
  • 1 קופסה של זיתים פרוסים
  • מלח
  • אורגנו
  • מים לפי הצורך

אופן ההכנה

  • לשים בצק מהקמח, המים והשמרים. מוסיפים מלח וממשיכים ללוש.
  • מניחים לתפוח עד שהבצק הכפיל את נפחו.
  • לשים שוב, מוסיפים את הזיתים והאורגנו.
  • מחלקים ל-2 כיכרות ומניחים לחצי שעה.
  • אופים ב-180 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully