- שוטפים היטב את הפלפלים
- מסירים בסכין קטנה את החלק העליון, מנקים את הפלפל מתוכנו ושומרים את החלק שהוסר לסגירת הפלפל
-
- הכנת המילוי:
- מכינים חצי כוס אורז מבשלים בכוס מים ומעט מלח במשך 5 דקות
-
- מטגנים את הבצל קצוץ דק.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו
- מתבלים לפי הטעם שום, פלפל שחור מלח תבלין לבשר.
- מוסיפים את הצנוברים.
-
- מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.
-
-
- ממלאים את הפלפלים וסוגרים.
-
- בסיר קטן מכינים את רוטב מיץ העגבניות.
- מטגנים במעט שמן זית בצל בנוני קצוץ דק
- מוסיפים את רסק העגבניות , 2 כוסות מים רותחים, פלפל , שום, מלח , עלי פטרוזיליה קצוצים.
- בוחשים היטב על לקבלת רוטב אחיד
-
- מניחים את הפלפלים בסיר גדול בעמידה
- כשהקודקוד כלפי מטה.
- יוצקים את הרוטב מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה במשך שעה.