וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק ארטישוק ירושלמי

מתכון מאת: זמי,zammy@netvision/net.il

ארטישוק ירושלמי. נמרוד סונדרס
ארטישוק ירושלמי

מצרכים למתכון

  • 4 כוסות מרק עוף (אפשר גם משקית)
  • 2 כוסות מים
  • 10 שיני שום קצוץ
  • 1 כוס ארוגולה קצוצה (או תרד)
  • 3 ארטישוקים ירושלמיים (או תפוחי אדמה)
  • 1 גביע יוגורט
  • 1 ביצה
  • 6 בצלים ירוקים שלמים
  • 2 כפות פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • מניחים בסיר את כל הנוזלים עם שום, אורוגלה וארטישוק ומביאים לרתיחה. מנמיכים הלהבה ומבשלים מכוסה עוד 20 דקות.
  • בינתיים טורפים את הביצה עם יוגורט בצלחת עמוקה. כשהמרק מוכן מוסיפים כף ממנו ליוגורט והביצה ומערבבים מיד.
  • יוצקים תערובת זו לתוך הסיר הגדול עם שאר המרק. ממשיכים לבשל על אש קטנה ולערבב בעדינות – לא להביא לרתיחה.
  • כשהמרק חם מאוד מוסיפים פלפל ובצל ירוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully