וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שוקי אווז בתנור ברוטב עשיר

בפחות משעה תוכלו להרגיש כאילו אתם יושבים בבראסרי צרפתית, כשלפניכם שוקי אווז נימוחים ונהדרים בניחוח ברנדי ויין אדום.

מתכון מאת: אודי ל,roylaba@zahav.net.il

שוק אווז. ShutterStock
שוק אווז

מצרכים למתכון

  • 5 שוקי אווז
  • לרוטב:
  • 3 בצלים פרוסים
  • 1 כוס מרק עוף
  • 1 כוס יין אדום יבש
  • 1/4 כוס ברנדי
  • 3 כפות דבש
  • 1/2 כוס סויה
  • 1 כף פלפל גרוס
  • 2 כפות פפריקה
  • 6 שיני שום כתוש
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • מיץ מלימון אחד
  • קליפת לימון אחד מגורדת

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור לחום גבוה. מסדרים את השוקיים בתבנית כשהעור כלפי מעלה. אופים כ-20 דקות.
  • 2. הופכים את השוקיים ואופים 10 דקות נוספות.
  • 3. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוסיפים את השומן שהצטבר בתבנית.
  • 4. שופכים על השוקיים ומכסים בנייר כסף. אופים כ-20 דקות נוספות, עד שהשוקיים רכים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully