עוגת גבינה וביסקוויטים
עוגת גבינה וביסקוויטים של פעם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 מיכלי שמנת מתוקה
- 1 שקית אבקת פודינג וניל
- 2 גביעי גבינה לבנה 5%
- 3/4 כוס סוכר
- 1 חבילת ביסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד
- 1 כוס נס קפה עם מעט חלב ללא סוכר
- לקרם:
- 1/4 חבילת מרגרינה
- 4 כפות סוכר
- 4 כפות מים
- 4 כפות קקאו לא ממותק
- 1 ביצה
אופן ההכנה
- מערבלים במעבד מזון את השמנת, פודינג וסוכר עד לקבלת מרקם קציפתי. מוסיפים את הגבינה ומבליעים בתערובת.
- מרטיבים מעט את הביסקוויטים בקפה. מסדרים שליש מהם בשכבה בתבנית. יוצקים מעל מחצית מהתערובת. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים, מעל מחצית השניה של התערובת ומעל את השליש האחרון של הביסקוויטים.
- להכנת הקרם:
- מחממים על אש נמוכה מרגרינה ומוסיפים קקאו תוך בחישה מתמדת. מוסיפים מים וסוכר ובוחשים לקבלת קרם חלק לגמרי. מקררים מעט.
- מוסיפים במהירות ביצה תוך בחישה מתמדת. מורחים על העוגה. מקררים מספר שעות במקרר.