- מחממים תנור לחום בינוני.
- מערבבים את כל חומרי הבצק במעבד מזון לבצק אחיד.
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. רבע אחד משטחים בתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות, או עד שיזהיב. את שלושת רבעי הכמות הנותרת משטחים בתבנית משומנת נוספת (כך שיכסה את התחתית והדפנות) ואופים גם כ-30 דקות. מניחים להצטנן.
- את רבע הבצק האפוי מפוררים לפירורים.
-
- להכנת המלית: מערבבים את המרגרינה, הסוכר, תמצית הווניל והביצה במהירות גבוהה לתערובת בהירה וקצפית. מוסיפים בהדרגה את השמנת תוך כדי ערבול.
- יוצקים את המלית על הבצק הקר שבתבנית. מקררים כ-3 שעות. לאחר שהמלית התייצבה מפזרים עליה את פירורי הבצק.
-
- אפשר לעטר את העוגה בדובדבנים מסוכרים או סירופ שוקולד.