וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מעדן בישקוטים ושוקולד ללא אפיה

מתכון מאת: יהודית בר נתן,bliran@walla.co.il

ביסקוטי של מתן שופן. נמרוד סונדרס
ביסקוטי של מתן שופן

מצרכים למתכון

  • 100 גר' שוקולד מריר
  • 50 גר' מרגרינה
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 4 כפות סוכר
  • חבילה וחצי בישקוטים
  • שוקולד מגורד לקישוט

אופן ההכנה

  • לטבול מחצית מכמות הבישקוטים, כל אחד מהם, בחלב טבילה קלה. לסדר בתבנית (רצוי מפיירקס).
  • להמיס את השוקולד והמרגרינה. להקציף את השמנת המתוקה והסוכר. לחלק לשתי כמויות שוות. כמות אחת של הקצף להוסיף לשוקולד ולערבב.
  • למרוח את קרם השוקולד על הבישקוטים. לטבול בחלב, באותה דרך, את שארית הבישקוטים ולסדר על הקרם.
  • למרוח מעל את מחצית הקצף השניה. לפזר למעלה שוקולד מגורד.
  • להשאיר במקרר כ- 4 שעות לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully