מעדן בישקוטים ושוקולד ללא אפיה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גר' שוקולד מריר
- 50 גר' מרגרינה
- 2 מיכלי שמנת מתוקה
- 4 כפות סוכר
- חבילה וחצי בישקוטים
- שוקולד מגורד לקישוט
אופן ההכנה
- לטבול מחצית מכמות הבישקוטים, כל אחד מהם, בחלב טבילה קלה. לסדר בתבנית (רצוי מפיירקס).
- להמיס את השוקולד והמרגרינה. להקציף את השמנת המתוקה והסוכר. לחלק לשתי כמויות שוות. כמות אחת של הקצף להוסיף לשוקולד ולערבב.
- למרוח את קרם השוקולד על הבישקוטים. לטבול בחלב, באותה דרך, את שארית הבישקוטים ולסדר על הקרם.
- למרוח מעל את מחצית הקצף השניה. לפזר למעלה שוקולד מגורד.
- להשאיר במקרר כ- 4 שעות לפני ההגשה.