עוגת קקאו עם צימוקים ואגוזים
עוגה ב 45 דקות אפיה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גר' קמח
- 1 חב' אבקת אפיה
- 200 גר' מרגרינה בטעם חמאה מומסת
- 50 גר' צימוקים מושרים ברום
- 2 כפיות תמצית וניל
- 1 כוס סוכר חום
- 100 גר' סוכר לבן
- 50 גר' אבקת קקאו
- 2 ביצים מס'2
- 1 גביע שמנת צמחית
- 1 כוס חלב רגיל
- 1 כוס אגוז קצוץ
אופן ההכנה
- 1.לערבב את הסוכר החום והלבן עם המרגרינה בקערה גדולה.
- 2.להוסיף את תמצית הוניל והביצים ולערבב.
- 3.להוסיף את מחצית מכמות הקמח והקקאו יחד ולערבב.
- 4.להוסיף את החלב, השמנת ויתרת הקמח ולערבב.
- 5. לשמן תבנית אפייה במרגרינה ולאפות בחום בינוני במשך 45 דקות לערך.