דג ברבוניה מטוגן
הכי פשוט, הכי קל להכנה, והכי טעים: לוקחים כמה דגי ברבוניה טריים מהשוק, נותנים להם טבילה קלה בביצה ובפירורי לחם, ומטגנים אותם כמה רגעים במחבת. פשוט, טעים ומהנה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6-8 דגי ברבוניה טריים או קפואים
- ביצה
- פרורי לחם או קמח
- לימון סחוט
- חצי כפית מלח
- מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. טובלים את הדגים בביצה, מפזרים מעט מלח ופלפל.
- 2. טובלים בפרורי הלחם או המלח ,סוחטים כמה טיפות לימון.
- 3. מטגנים על מחבת עד שהדג משחים. ניתן לאכול בתוך בגט טרי עם סלט קצוץ חריף.