וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דג ברבוניה מטוגן

הכי פשוט, הכי קל להכנה, והכי טעים: לוקחים כמה דגי ברבוניה טריים מהשוק, נותנים להם טבילה קלה בביצה ובפירורי לחם, ומטגנים אותם כמה רגעים במחבת. פשוט, טעים ומהנה.

מתכון מאת: trinity

שצ'ופק. אפיק גבאי
שצ'ופק

מצרכים למתכון

  • 6-8 דגי ברבוניה טריים או קפואים
  • ביצה
  • פרורי לחם או קמח
  • לימון סחוט
  • חצי כפית מלח
  • מעט פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. טובלים את הדגים בביצה, מפזרים מעט מלח ופלפל.
  • 2. טובלים בפרורי הלחם או המלח ,סוחטים כמה טיפות לימון.
  • 3. מטגנים על מחבת עד שהדג משחים. ניתן לאכול בתוך בגט טרי עם סלט קצוץ חריף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully