קרם רום וקפה
מצרכים למתכון
- 4 צימוקים
- 3 כוסות ליקר מלאות רום
- 2 כוסות חלב + מעט חלב קר
- 3 כפות סוכר
- 30 גרם קורנפלור
- 5 כפיות קפה נמס
- 2 ביצים, מופרדות
- קורט מלח
אופן ההכנה
- 1. שוטפים את הצימוקים במים חמים ומסננים. יוצקים עליהם רום ומכסים.
- 2. מרתיחים את החלב עם הסוכר.
- 3. בוללים את הקורנפלור והקפה הנמס במעט חלב קר, ומוסיפים לחלב הרותח.
- 4. מקציפים את החלבונים עם קורט מלח. מערבבים עם החלמונים. יוצקים את התערובת לקרם. מוסיפים את הצימוקים וממלאים בגביעים.