לחם מפארמג'יאנו וצנוברים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים:
- 1 ק"ג קמח - שטיבל מס'2
- 20 גר' סוכר
- 100 גר' חלב
- 1 ביצה מס' 3
- 30 גר' חמאה מומסת מצוננת
- 500 גר' מים
- 16 גר' מלח
- 16 גר' שמרים
- 100 גר' גבינה פרמג'נו מגורדת/ קשקבל
- 100 גר' צנוברים/ אגוזים קלויים
אופן ההכנה
- 1. לערבב את כל החומרים פרט לגבינה, הצנובר והחמאה. ללוש במהירות איטית במשך 4 דקות, להוסיף חמאה, להמשיך ללוש במהירות בינונית במשך 8 דקות. לקראת סוף הלישה להוסיף גבינה וצנובר.
- התפחה ראשונה 45 דקות.
- 2. לחלק את הבצק לחתיכות לעצב כיכרות/ לחמניות התפחה שניה כשעתיים. ללחמניות 45 דקות.
- 3. לאפות בטמפ' של 200 מעלות במשך 40 דקות