וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחם מפארמג'יאנו וצנוברים

מתכון מאת: מערכת וואלה

לחמים. ShutterStock
לחמים

מצרכים למתכון

  • חומרים:
  • 1 ק"ג קמח - שטיבל מס'2
  • 20 גר' סוכר
  • 100 גר' חלב
  • 1 ביצה מס' 3
  • 30 גר' חמאה מומסת מצוננת
  • 500 גר' מים
  • 16 גר' מלח
  • 16 גר' שמרים
  • 100 גר' גבינה פרמג'נו מגורדת/ קשקבל
  • 100 גר' צנוברים/ אגוזים קלויים

אופן ההכנה

  • 1. לערבב את כל החומרים פרט לגבינה, הצנובר והחמאה. ללוש במהירות איטית במשך 4 דקות, להוסיף חמאה, להמשיך ללוש במהירות בינונית במשך 8 דקות. לקראת סוף הלישה להוסיף גבינה וצנובר.
  • התפחה ראשונה 45 דקות.
  • 2. לחלק את הבצק לחתיכות לעצב כיכרות/ לחמניות התפחה שניה כשעתיים. ללחמניות 45 דקות.
  • 3. לאפות בטמפ' של 200 מעלות במשך 40 דקות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully