וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחמניות גבינה אפויות בציפוי שומשום

מתכון מאת: מערכת וואלה

לחמניות - אילוסטרציה. Artoday
לחמניות - אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • 1 מכל גבינת סקי 1/2%
  • 2 ביצים
  • 3 כוסות קמח רגיל
  • 15 גרם שמרים מומסים ב1/4 כוס מים חמימים וכפית סוכר
  • 1/4 כוס שמן חמניות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 100 גרם גבינה צפתית קלה
  • 1 ביצה טרופה להברשה
  • שומשום קלוי לפיזור

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה (או במעבד מזון) עד שנוצר בצק צמיג.
  • 2. יוצרים כדורים בעזרת הידיים, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • 3. מברישים בביצה הטרופה, מפזרים שומשום ואופים בתנור (רצוי בטורבו) לא מחומם מראש! בחום בינוני (170 מעלות) כ 1/2 שעה.
  • מגישים חם או קר.
  • מאחסנים בכלי אטום או בשקית ניילון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully