קינוח שוקולד, מרשמלו וודקה בוער
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 חבילות שוקולד חלב עלית סלקטד (לא מריר)
- 1/2 3 חבילות חמאה
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 2 חבילות מרשמלו
- 2 כוסות וודקה
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר.
- 2. מוסיפים את השמנת המתוקה וחבילת מרשמלו אחת. מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות ומורידים מהאש.
- 3. מסדרים בצלחת את חבילת המרשמלו השניה. מוזגים מעל את תערובת השוקולד החמה. מעל שופכים את הוודקה ומבעירים בעזרת מצית.