נקניק שוקולד וביסקוויטים קפוא
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 כפות קקאו גדושות
- 1 כוס סוכר
- ליקר או יין מתוק
- 1 כוס אגזוים קצוצים
- 1 חבילת קוקוס
- 1 כוס מים
- 250 גרם ביסקוויטים "פתי בר" בטעם קפה
אופן ההכנה
- 1. שוברים את הפתי בר לחתיכות קטנות. מוסיפים את האגוזים והקוקוס ומערבבים.
- 2. מכניסים לסיר קקאו, סוכר ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים תוך ערבוב עד לקבלת קרם אחיד.
- 3. מערבבים היטב את תערובות השוקולד והביסקוויטים. יוצקים על רדיד ניילון נצמד ויוצרים מעין נקניק. עוטפים בניילון ומקפיאים.
- 4. להגשה: פורסים את הנקניק ומפזרים מעל מעט קוקוס.