עוגת גבינה דלת שומן
לא כל עוגה חייבת להיות מושחתת, ולא בכל פעם שמשלבים שוקולד, זה אומר שחייבים לצאת לריצה מיד לאחר מכן. קבלו מתכון לעוגת גבינה עם נגיעות שוקולד של "דיאטה קלאב".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כוס פירורים דקים של ביסקוויטים בטעם שוקולד (כ-12 ביסקוויטים)
- 1 כוס פירורים גסים של ביסקוויטים בטעם שוקולד (כ-8-10 ביסקוויטים)
- 2 כפות מרגרינה מזולה לייט
- 600 גרם גבינה לבנה 5%
- ממתיק מלאכותי שווה ערך ל-1 כוס סוכר (מומלץ "כמו סוכר" או "דיאטיפ")
- 2 כפות קמח
- 3 ביצים
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות (חום בינוני-גבוה).
- 2. מערבבים את הפירורים הדקים והמזולה לייט. מהדקים את התערובת לבסיס של תבנית קפיצית בקוטר 22 ס"מ. אופים 10 דקות.
- 3. מערבבים גבינה, ממתיק מלאכותי וקמח. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מקפלים לתערובת בעדינות את פירורי הביסקוויטים הגסים ויוצקים לתוך התבנית.
- 4. אופים שעה ועשר דקות. מצננים, משחררים בסכין חדה מדפנות התבנית, שומרים במקרר ומגישים קר.