- 1. קולפים את הדלעת ומסירים את הגרעינים והסיבים. עוטפים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור בחום בינוני כ-40 דקות.
- 2. מסירים את הרדיד, מעבירים למסננת וסוחטים את עודפי המים. מעבדים במעבד מזון עד לקבלת מחית חלקה.
-
- 3. מוסיפים לקערת המעבד את מחית תפוחי האדמה והחמאה ומעבדים למחית אחידה. מעבירים לקערה ומוסיפים את הביצים. מערבבים היטב.
-
- 4. מערבבים בקערה את הקמח, הקמח התופח ואגוז המוסקט. מוסיפים לקערת המחית ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
-
- 5. ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה. יוצקים כפות גדולות מהתערובת לחמאה המומסת ומטגנים כ-2 דקות מכל צד, עד שהחביתיות מזהיבות. מייבשים על מגבות נייר.
-
- 6. מכינים באותו האופן את כל העיסה ושומרים על חום החביתיות בתנור שחומם לחום נמוך. מגישים חם עם חמאה, יוגורט ובצל ירוק קצוץ.