טורטייה פיצה
מתכון, לא מתוק בכלל, מתוך הספר החדש של חני פרבר - "ספר מתוק"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 טורטיות
- למילוי:
- 1 קופסת טונה (בשמן או במים, איך שאוהבים)
- 2 כפות לימון כבוש קצוץ
- 1 בצל בינוני קצוץ דק
- 1 פלפל אדום מתוק קצוץ
- 2 כפות צלפים קצוצים
- 2 פילטים של אנשובי, קצוצים
- 1 צרור גדול של רוקט, קצוץ
- פלפל שחור גרוס טרי
- 100 גרם גבינת פטה מפוררת
- מעט קצח
- כלים:
- תבנית שטוחה
אופן ההכנה
- 1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- 2. מערבבים בקערה את הטונה, הלימון, הבצל, הפלפל, הצלפים, האנשובי והרוקט, ומפלפלים.
- 3. מניחים את הטורטיות בתבנית ומפזרים עליהן את תערובת הטונה.
- 4. מפזרים את הגבינה והקצח ואופים 10-8 דקות, עד שהגבינה משחימה מעט.
- 5. מגישים מיד.