פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט ירוק עם כבדי עוף ותאנים

      מתכון של אלינוער רבין באדיבות מועצת הפירות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט ירוק עם כבדי עוף ותאנים (מועצת הפירות) (מערכת וואלה! NEWS)
      סלט ירוק עם כבדי עוף ותאנים (מועצת הפירות) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • החומרים (4 מנות):
      • 500 גרם כבדי עוף
      • שמן לטיגון
      • מבחר עלי חסה
      • 100 גרם עלי תרד טריים
      • 10 גבעולי אספרגוס
      • 8 תאנים טריות
      • 6 תאנים מיובשות
      • לרוטב:
      • שליש כוס שמן חמניות
      • 2 כפות ברנדי
      • 2 כפות חומץ בן יין לבן
      • 2 כפות מיץ לימון
      • 1 כף דבש
      • מלח ופלפל שחור גרוס גס

      אופן ההכנה

      • 1. מנקים את הכבדים, שוטפים, מנגבים במגבות נייר ומטגנים מכל הצדדים במעט שמן, מבלי לייבש.
      • 2. מרפדים קערה בעלי חסה ותרד.
      • 3. חולטים את האספרגוס שתי דקות במים רותחים עם מעט מלח, מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח. מרחיקים את חלק הגבעול הקשה ומוסיפים לעלים.
      • 4. חותכים את התאנים הטריות לרבעים, פורסים את התאנים המיובשות ומפזרים על הסלט.
      • 5. חוצים את הכבדים או פורסים עבה ומפזרים על הסלט.
      • 6. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בכלי קטן ומגישים לשולחן עם הסלט. מערבבים ליד השולחן.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -