מתכונים חמים

סלט ירוק עם כבדי עוף ותאנים

מתכון של אלינוער רבין באדיבות מועצת הפירות

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט ירוק עם כבדי עוף ותאנים (מועצת הפירות) (צילום: מערכת וואלה!)

מחשבון המרות

מצרכים

  • החומרים (4 מנות):
  • 500 גרם כבדי עוף
  • שמן לטיגון
  • מבחר עלי חסה
  • 100 גרם עלי תרד טריים
  • 10 גבעולי אספרגוס
  • 8 תאנים טריות
  • 6 תאנים מיובשות
  • לרוטב:
  • שליש כוס שמן חמניות
  • 2 כפות ברנדי
  • 2 כפות חומץ בן יין לבן
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף דבש
  • מלח ופלפל שחור גרוס גס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את הכבדים, שוטפים, מנגבים במגבות נייר ומטגנים מכל הצדדים במעט שמן, מבלי לייבש.
  • 2. מרפדים קערה בעלי חסה ותרד.
  • 3. חולטים את האספרגוס שתי דקות במים רותחים עם מעט מלח, מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח. מרחיקים את חלק הגבעול הקשה ומוסיפים לעלים.
  • 4. חותכים את התאנים הטריות לרבעים, פורסים את התאנים המיובשות ומפזרים על הסלט.
  • 5. חוצים את הכבדים או פורסים עבה ומפזרים על הסלט.
  • 6. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בכלי קטן ומגישים לשולחן עם הסלט. מערבבים ליד השולחן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully